tiistai 1. kesäkuuta 2010

Yks maanantai

Ihan alkuun palataan viel hetkeks tohon edelliseen postaukseen. Eli tiedoksi kaikille: Salla EI ole ottanut silikoneja :D Eihän me nyt osattu edes kuvitella, et joku ottais ton tosissaan. Kunhan nyt piristettiin sateista päivää erittäin huonolla (hyvällä) huonolla (hyvällä) huonolla huumorilla.

Ja sitten maanantaihin. Ihana aurinkoinen päivä muutaman sateisen jälkeen. Suunnattiin siis tietysti Rillon terassille. Sallan ja Annun suunnitelmana oli lähteä vielä rannallekkin, mutta minä kerkesin vain terassille, koska työt odotti tekijäänsä. Siinä me sitten terassilla nautiskeltiin maisemista, kun Salla kysyy moneltako mun työt alkokaan. Ja kauhukseni tajusin, et minuutin päästä. Teet jäi siihen paikkaan ja neito singahti juoksuun. Elämäni ensimmäinen myöhästyminen töistä ja vielä hurjat VIISI MINUUTTIA!



Harmitti se kamalalla kiireellä lähtö ja halusin nähdä tyttöjä vielä töiden jälkeen. Ehdotin iltapalaa mun luona. Mut Annulla ja Sallalla olikin muuta mielessä. Ne halus tanssimaan. No eihän siinä sitten auttanu, ku unohtaa typerät iltapalat ja suunnata auton nokka kohti Helsinkiä. Maanantai on ihan hyvä päivä bilettää. Tai oikeestaan se oli todella hyvä! Päädyttiin Redrumiin melkosiin ug räppikemuihin.




Helsingistä napattiin Tuomas messiin. Meille tuli vähän kiire sovittuun aikatauluun (ylläri) ja jouduttiinki sit painattaan 160km/h.


Lahdessaki on aina maanantaisin jonoa baariin...





Kerta tanssimaan lähdettiin niin kyllä me sitten tanssittiinki. En kyllä muista millon viimeks ois tullu nuin kuuma. Tai no muistan, Brädin keikalla jo pelkästään seistessä. Mutta niin.. tanssittiin lähes pilkkuun saakka ja sit ajeltiin aamuauringon noustessa takas Lahteen. Aivan loistava extempore-reissu, näitä lisää!

Videossa viel vähä tunnelmaa sieltä ug mestasta.


- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti