maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kesäreissut - Jyväskylä

Kovana uhosin lähteväni kuuden bussilla Jyväskylään.. Turhaan. Heräsin kun kello oli 6:20 ja luonnollisesti myöhästyin bussista. Kamalalla kiireellä sitten kamat kasaan ja menoksi. Märkien hiusten kera kiiruhdin asemalle ja kerkesin seuraavaan bussiin. Jes!

Jyväskylään menin moikkaan Emmiä ja juhliin "koulun loppumista", vaikka mulla se ei tavallaan vielä loppunutkaan. Ekan päivän ohjelmassa meillä oli shoppaamista. Mun tarkotus oli lähinnä kulkee makutuomarina, koska olin mun olemattomat rahat käyttäny jo Helsingissä. Melkeen onnistu, mut ei kuitenkaan. Ostin kahdet housut, neuleen ja topin.. Toivoton tapaus!

Lähdössä keskustaan.



En ois ostanu niitä housuja, mutta maksoivat VIIS EUROA KAPPALE! Niin otin siis kahdet, ku tavallaan oli ilmasta. Pinkit ja siniharmaat.


Emmi sovitteli tällästä, mutta jätti sen viel kauppaan. Oman syntini vähentämisenä voin kuitenki todeta, et Emmi löysi PAAAALJON muuta kivaa ostettavaa.


Shopattiin koko päivä (välillä syötiin Rillossa, nam!) ja lopuksi päädyttiin drinksuille. Aika täydellistä siis :)



Koska shoppaaminen on rankkaa liikuntaa niin kahta päivää putkeen ei jaksettu huhkia. Toisen päivän ohjelmassa olikin siis laittautuminen ja juhliminen. Aika rankkaa!

Ei tarvinnu valittaa eväistä!



Vein Emmin blenderin neitsyyden ja pyöräytin itselleni margaritan (jos toisenki)...


Ja sit otettiin partsilla ihkuja kesäkuvia ;)







Kuvaaminen jatkui myös matkalla keskustaan.




Ja baarissa eräs blogin lukija tunnisti mut ja tuli kysymään nimmaria... tai sit se oli vaan yks tuttu, jonka näin pitkästä aikaa! Valitkaa itse.


Oli kyllä melkonen reissu! Lopuksi päädyttiin rappukäytävään pitään jatkoja parin häiskän ja parturin kans. Ei muuten ollut kenenkään meistä rappukäytävä :D Fiksuina tyttöinä oltiin otettu karjalanpiirakkaa ja pullaa mukaan laukkuun. Ja kyllä vaan kaikille maistu pullat ja piirakat rappukäytävässä.

Sunnuntaina sitten bussailin takas Lahteen. Luulin pääseväni koomaamaan kotiin, mutta mitäs vielä. Päädyin moottoripyöräajelulle! Elämäni eka kerta ja todellaki lähden uudestaanki :) Nyt ymmärrän, miks Salla on niin prätkämimmi henkeen ja vereen. Tosin nyt en ollut Sallan kyydissä, mut enköhän joskus pääse.

Loppuun vielä maanantai-illan tunnelmia:









- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti