maanantai 14. kesäkuuta 2010

Mistä on kesälomat tehty?

Kesälomat on tehty auringosta, hyvästä ruoasta ja juomasta ja tietenki laatuajasta hyvässä seurassa. Keskiviikkona horot laittautui hienoiks ja lähti Helsingistä saapuvaa vierasta vastaan rautatieasemalle. Ei meillä usein näin kaukaisia vieraita käy :)



Rautatieasemalta löytyi Tuomas, joka tuli vastavierailulle Chicagoon. Näytettiin sitten Tuomakselle vähän Lahden vilkasta katuelämää Memphiksen terassilta käsin. Bongattiin siinä hyvännäkösiä ihmisiä ja siemailtiin kahvikupposet..



Sit tulikin jo niin kuuma et oli pakko vaihtaa kuumat juomat kylmiin, keventää vaatetusta ja lähteä paistattelemaan kuumaa päivää Lahden satamaan.





Kesä ja kärpäset :D





Tavattiin satamassa aivan ihana herrasmies, joka oli laiturilla meditoimassa! Mäkin kokeilin ja hyväähän se teki.. Mies oli verestämässä nuoruuden muistojaan, joita meillekkin innokkaasti kertoi ja mekin tietysti innokkaasti kuunneltiin!



Keskiviikko-iltana meillä oli juhlat! Bongattiin satamasta myös tosi mukava pariskunta, joten kutsuttiin nekin sit niihin juhliin. Pelattiin aivan älyttömän jänskä musavisa, jossa tuomarina toimi Sanna. Ja arvatkaas kuka voitti (kröhöm) !! Juhliin kuului myös virvokkeiden nauttimista sekä paljon hyvää (tyttöjen valitsemaa) musiikkia.



Torstaina allekirjottanu joutu käväsee töissä, mutta illalla taas päädyttiin satamaan nauttimaan ilta-auringosta, i just love summer <3 Perjantaina Tuomas saatettiin turvallisesti junalle ja kotiin ja me Sannan kanssa alettiin valmistautua lauantaiseen koulupäivään.

Meinas lauantai-aamuna mennä aamukahvit väärään kurkkuun ku avasin verhot. Ulkona käveli vaikka minkänäköstä mönkijää ja mörökölliä. Hetken ihmettelin, kunnes tajusin että kyseessä on jo viime kesältä tutut Anime-messut. Ihan hienoja asuja oli, vaikka kyllä mua ainaki vähän jännitti. Yritettiin siis sulautua joukkoon mahdollisimman hyvin ja päästiin turvallisesti ohi!






Kun sitten vihdoin päästiin koululle, meitä vastassa oli vain suljetut ovet! Mitä, eikö kesälomalla muka pääse kouluun!?! Oltiin todella järkyttyneitä, huomatkaa Sannan silmistä paistava aito hätä!






Koululla tais olla joku kesälomakoululaiset-salaseura ja ne päästi meidät onneks sisään! Ah sitä tunnetta ja koulun tuoksua. Oltiin Sannan kanssa hulluina onnesta ja kirmailtiin hetki koulun tyhjillä ja pimeillä käytävillä ja ajeltiin hissillä ylösalas, kunnes päästiin meidän lempipuuhaan, eli esiintymään! Siinä me sitten jaettiin meidän viisauksia suuren yleisön edessä, kyllä oli mahtava tunne!



Käytiin vielä ottamassa pakolliset turistikuvat Lahden hiihtomuseossa, kun nyt satuttiin kulmille :)





My time

Tänään (aka maanantaina) allekirjoittanut oli hoitanu päivän työt alta pois jo kello 13, joten oli rutkasti aikaa nauttia omasta ajasta. Nooh, meikeläisen päivään kuuluu perinteisesti (aina aikatulun salliessa) parin tunnin päiväunet, jonka jälkeen suuntasin (kaato)sateiselle lenkkipolulle. Lenkillä tuli ihan hirmunen nälkä ja kävinki sit ostamassa ihan kaikkea mitä teki mieli! Tämmösten eväitten kanssa sitte jännäsin Huippiksen finaalia:


Suomen seuraava huippumalli on Jenna! Voittaja oli ainakin mulle yllätys, mutta mun oman suosikin Tiian jälkeen paras vaihtoehto :) Ja olihan toi voittokuva hieno, kyllä tästäkin tytöstä löytyy asennetta!



Saa nähdä mitä tää kesä tuo mukanaan! Horoilla ainakin on vaikka mitä suunnitelmissa :))

Halipusu :*

-Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti