sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Täydellisen lounaspaikan metsästäminen


Oltiin Sannan ja Even kanssa tossa eräänä päivänä viime viikolla jo kasilta aamulla pirteenä ja virallisena koululla edustamassa. Tehtiin tehtäviä todella ahkerana...



...vaikka tällaselta se meininki yleensä näyttää :)




Noh, nälkähän siinä tuli, kun tehtiin niin kovasti hommia! Koulun keittolan tarjonta ei kuitenkaan oikeen houkutellut, joten päätettiin lähteä kaupunkiin lounastamaan. Käytiin ihan ekana tsekkaamassa Amarillon lounaslista, joka näytti kyllä hyvältä - me vaan oltiin liian aikasin liikenteessä, eikä sieltä mitään lounasta vielä saanu. Päätettiin siis käydä katsastamassa vielä muutama muu vaihtoehto!



Heti Rillon vieressä on uusi ravintola Kulma, jonka mainos kiinnitti heti meikeläisten huomion :) mutta ruokalistaa ei ollu valitettavasti ulkona näkösällä ja meillä todella oli kova nälkä, niin ei sitte jaksettu mennä sisään asti. Siellä kyllä näytti olevan aamiaisellakin ihan mukavasti hintaa, joten aateltiin että lounaan hintaa ei opiskelijan kukkaro kestä!




Santa Fé:n lounas sen sijaan olis ollu sopivan hintanen, mutta kuten jo aikasemmin totesin, oltiin tosi ajoissa liikenteessä eikä kukaan tullu avaamaan meille ovea...Nyt alko jo olla vähän epätoivoset fiilikset ja mietittiin kuumeisesti, että mihis nyt mennään?




Nooo,me päädyttiin sit vanhaan, tuttuun ja hyväksi havaittuun Picniciin. Picnicin salaateissa on kyllä paras hinta/laatu(koko) suhde! Tämmöset herkkutiskit meitä siellä odotteli:




Vihdoin tytöt sai ruokaa nenän eteen ja vakavaksihan se veti. Ruoka ei oo leikin asia, ei ollenkaan :D





Eve otti jälkkäriks vielä ihanannäkösen muffinssin, naminami :P


Ehkä vielä joskus testataan noi muutkin vaihtoehdot, että saadaan vähän vaihtelua ruokavalioon..

ps. huomenna allekirjoittaneella on jännä päivä, mut siitä sit huomenna lisää! ;)

Ciao!

-Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti