lauantai 10. huhtikuuta 2010

Tampere - Vantaa

Melkosta matkaamista oli tiedossa yhdelle päivälle. Ensiksi Tampereelle Aivomyrsky -tapahtumaan ja illaksi Vantaalle räppiä kuunteleen. Käytännössä ei menty ihan Tampereelle asti, vaan Ideaparkkiin. Koulu kustansi meille bussimatkat, joten pitihän meidän lähtee aiheuttamaan hämminkiä!



Toi shoppailutako kuulosti oikeen kivalta! Harmi vaan, et meil ei ollu rahaa ja muutenki piti lähtee etuajassa pois. Mutta edes nuo esteet ei pystyneet estämään mua ostamasta jotain. Ups. Mut pidetään taas jännitys yllä ja paljastetaan vasta lopuks, mitä tarttu mukaan.





Oltiin kovin meiningeissä ku päästiin perille...



...mutta meiningit saatiin äkkiä laskuun, kun puheet alko.



Kyllä se meno siitä taas parani, kun saatiin ilmaset ruoat. Kanaburgerit kiskastiin nassuun ja voin kertoa, että sellasta ähkyä en oo ihan hetkeen kokenu! en edes siellä Oulun mäkkärissä. Mutta oli hyvää.



Hetki sitten huilittiin, että jaksettiin taas jatkaa.




Miksi me ei osata ikinä käyttäytyä?




Jotain evästä piti keksiä kotimatkalle ja kyllähän varsin mielikuvitukselliset syömiset keksittiin. Siellä sit puoli bussia kasas meidän munista saatuja palapelejä, purjeveneitä, ampumisaseita ym.




Anne Kukkohovi oli myös puhumassa tuolla myrskyssä. Ja voi että se oli kaunis! Niinku Anne (ei Kukkohovi) hyvin sano, se oli kaunis ja kaiken lisäks fiksu, eli ihan perseestä :D Harmiksi jouduttiin kiirehtiin bussiin ja osa Annen esityksestä jäi kuulematta.



Sit nenä kohti Lahtea. Vähän meinas olla levoton tunnelma tuolla bussin takaosassa.. kumma!




Kotiin päästyä piti kauheella kiireellä laittautua ja suunnata auto kohti Vantaata. Kohteena Myyrmäki ja Tefloneiden, Ruudolfin, Junon & Solosen keikat. Ilmiömäisen kartturin (allekirjoittaneen) opastuksella löydettiinki suoraan perille oikeeseen paikkaan. Teflonit viihdytti yleisöä ja me viihdytettiin itseämme ottamalla kuvia meistä :D






Meil oli kauheen hyvä meno päällä, mut sit jotain meni pahasti mönkään. Meidät nakattiin ulos baarista ennen kahta. Eipä siinä sitten auttanu edes mun puheenlahjat tai lahjonnat. Tää oli eka kerta meille kaikille, ku lennetään ulos baarista. Otettiin sit kuva muistoks siitä. Tai itseasiassa se meidät pihalle pistäny portsari otti :D


Älkää huoliko. Ei me missään kaatokunnossa oltu ja sen takia jouduttu pihalle. Kaiken takana oli nainen. Yks nainen näki, kun me juotiin backstagella omia juomia. Sit ku siirryttiin baarin puolelle niin jostain käsittämättömästä syystä poket kekkasee tulla kysyyn, saako ne kurkistaa meidän laukkuihin. Ja loppuhan onki selvää.
Mut ei meidän ilta siihen kaatunu. Lähdettiin vaan juhlimaan toiseen paikkaan. Pakko muuten todeta, et Vantaalla kaikki on toisin. Taksikuski, jolle koitin jutella niitä näitä tokas mulle vastaukseks "teinihoro turpa kiinni". Se tuli niin puun takaa, että ei voitu ku suu auki kummastella tätä asiakaspalvelijaa. Ilmeisesti sil oli huono päivä. Mutta enhän mä halua kenenkään kans riitautua ja sitten se kovasti pyyteliki anteeksi loppumatkasta. Nooh, teinihoro oli hyvällä tuulella ja antoi taksikuskille anteeks. Heitettiin femmat sen kans ja kaikki oli ok. Juhlat jatkui.









Pari hassua tuntia unta palloon ja menoks taas. Kaupasta evästä, pummilla junassa ja takas Myyrmäessä. Ja jälleen kerran Vantaa näytti omituisen puolensa. Oltiin yleisessä vessassa. Kopeista kaikki 8 muuta oli vapaana, mutta yks Annun käytössä. Paikalle tulee arviolta 50-vuotias nainen vedettävän laukkunsa kanssa. Se käy kiinni siihen ainoaan varattuna olevan vessan oveen ja rynkyttää sen melkeen irti. Siinä taas Lahen tytöt katsoo silmät pyöreinä, kun täti huutaa "tuu ulos sieltä, sä oot ollu ainaki tunnin".





Parit poseeraukset meidän menopelin edessä ja kotiin. Kyllä vajaa vuorokausi Vantaata on ihan tarpeeksi yhdellä kertaa.



Ei ne Vantaalaiset osannu tehdä edes hyviä Saarioisen pizzoja. Ihan kostona ja kiitoksena jätettiin sit niiden pahat pizzat terveisenä niille.


Mut kokonaisuutenaan todella hauska reissu ja tutustuttiin taas uusin mukaviin ihmisiin :)
Tässä sitten Ideaparkin ostokset. Näiden kanssahan kävi sellanen hassu juttu, että ne oli kertakaikkiaan PAKKO ostaa. Ei ollut muita vaihtoehtoja. Mitennii? No sitennii, että oon Lahessa kuolannu samoja monoja. Niiden hintalapussa vaan lukee 120€, mikä kirpasee aika pahasti. Mutta tämä Ideaparkin Bianco oli vaihtamassa omistajaa ja ne myi kaikki kengät puoleen hintaan. Ja kappas, noita kenkiä yhdet jälellä ja mun koko.






Eipä tässä sitten muuta.
-Sanna






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti