sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pääsiäisfestarit

Päätettiin neitosten kanssa kokeilla vähän toisenlaista pääsiäistä. Hyvin suunniteltu on puoliks tehty tai jotain. Mentiin siis Rilloon kasaan meidän tuleva otteluohjelma.



Sovittiin et vedetään tää pääsiäinen läpi kunnon festariasenteella. Ja sillähän se sitten vedettiin. Torstaina meillä oli juhlat.






Mitä ois pääsiäinen ilman korista? No ei ainakaan pääsiäinen. Paheksuntaa aiheuttava kannattajaryhmä lähti hurraan poikia voittoon. Mukana tietysti asiaan kuuluvat varusteet (NOT) eli urheilujuomat. Perjantaina meillä oli juhlat.




Jossain vaiheessa tajuttiin tasotella lasolilla.

Ja sit tasoteltiin..


...ja tasoteltiin.




Tiiä sitten johtuko sitä tasottelusta vai mistä, mut vähän meinas kuvaaminen unohtua. Onneksi meil oli myös videokamera messissä! No kummiski sit tuli lauantai ja arvatkaapa mitä. Meil oli juhlat.

Nyt on sunnuntai ja juhlat taitaa olla juhlittu. Toki me jaksettiin tänäkin aamuna herätä aikasin kannustaan matseja. Pääsiäisfestarit onnistu kyllä erittäin hyvin, mut onneks pääsiäinen on vaan kerran vuodessa. Mitään järkevää satua tästä ei nyt tullu, mut eipä tässä viikonlopussa mitään järkee ollukkaan :D Hyvä tytöt, hyvä me ja hyvä etenki meidän kannatusjoukkue!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti