keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

MiinusViirus Lahdessa

Päätettiin tänään aurinkoisen päivän kunniaksi, ettei koulussa voi missään nimessä homehtua pakollista (omena-kaurapaistosjälkkäri <3) ruokailua pidempään, joten suunnattiin sitten misujen kanssa kaupungille kahville ja jäätelölle.
Seuris-pysäkki oli tehtävä jo vain hyvien näkymien takia, mutta myös suhteellisen viileän kelin vuoksi terassi jäi vaihtoehtojen ulkopuolelle. Niinpä me sitten nautittiin päivästä aurinkolasit naamalla kahvitellen lasiakvaariossa, auringonpaahteessa, hyvännäköisessä seurassa.
Jäätelöt jäi kuitenkin haaveeksi, sillä Seurikselta ei saa muuta kuin hurjan kalliita jäätelöannoksia. Mutta onneksi sentään sähläävä kassaharjoittelija-poika lievitti vähän jäätelöpettymystä.

Kun hiki kävi liian kovaksi, saatoimme Sannan kanssa Mitun Alkon kautta viettämään iltaa toisten (!) tyttöjen kanssa. Jäätelönälkä äityi myös aika kovaksi, joten Ässät suuntasivat nokkansa kohti Trioa, jonka MiinusViirus oli vallannut.
Salla tahtoi tältä reissulta löytää jätskin lisäksi söpöt vihreät tennarit Stadiumista. Lopputulos oli kuitenkin erilainen..

Ja siitä se idea sitten lähti... Nimittäin ihanan mekon metsästäminen. Vilassa oli MiinusViiruksen kunniaksi -50% salet, joten pakkohan sinne oli mennä tarkastelemaan löytöjä..

Harmi vain, että "ihana mekko" taisi olla liian vaikea tehtävä suoritettavaksi..


Joten sitten oli pakko kokeilla myös jotain muutakin kivaa..

Mekon sijaan löytyi kuitenkin jotain vielä kiinnostavampaa, nimittäin harmaat haaremihousut, jotka olivat -50% salessa..


Meikäläistä tuntui kuitenkin kiinnostavan housuja enemmän perustoppi..



.. joten saleiluista jäikin käteen sitten lopulta..

.. aika muikeat Ässät!


PS. Päivän ehdoton auringonpaiste oli kuitenkin se, että Ässät kävivät jo heti aamusta Lahden seurakuntayhtymässä juttusilla. No ei vain!

Parasta tässä päivässä oli allekirjoittaneelle ihanien misujen, jäätelön ja auringon lisäksi se, että kaksi työpaikkaa varmistui kesäksi. Tämä tarkoittaa ensimmäistä Lahti-kesää meikäläiselle! Huippua!

Ai niin, ja kaikki nämä kuvat sponsoroi LAMK ja uusi Nokia E72, jolla me saadaan leikkiä vielä tämän kuun loppuun asti.

Eipä tällä erää muuta. Suukkomoi!

-Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti