sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Onks ollu ikävä?

Hei kaikki meidän fanit ;) Blogi toimii edelleen, vaikka ei olla hetkeen keretty päivittelemään. Tässä on ollu kaikenlaisia kiireitä: Salla on taas ollut kauneusleikkauksessa, Annu tuli raskaaks ja musta tulee seuraava BB:n sala-asukas. Tai sit me ei muuten vaan olla rehellisesti keretty kirjottaan :) New Yorkin matka oli huikee! Ja tietysti saatiin myös pahennusta aikaan (aivan kuten horoilla koroissa on tapana). Heti kun meillä on kolmistaan aikaa niin läjäytetään teille kunnon I <3 NY postaus. Lupaan ja Vannon!

Mutta sitten tähän viikonloppuun. Perjantaina käytiin kuunteleen Ruudolfia, joka oli muutes toooodella hyvä! Suosittelen :) Ja lauantaina mentiin yöllä tivoliin napsimaan kuvia. Suomen tivoli oli tosiaan kasannu laitteita meidän takapihalle!! Huippua :) Oli hienon näköstä, ku ne kaikki laitteiden valot loisti mustaa taivasta vasten.

Ruudolfin keikka oli Torvessa. Se on suhteellisen pieni ja persoonallinen paikka (mm. istuimina toimii puutarhatuolit). Sopi hyvin paikaksi tolle keikalle ja teki siitä intiimin. Torvi ei kuulu ihan meidän kantiksiin, ku me ollaan liian pissiksiä sinne. Mutta hyvin me siellä viihdyttiin ja oli ihan virkistävää nähdä vähän uusia kasvoja.

Keikkaa odotellessa lämmiteltiin hyvän räpin tahdissa.


Karri Koira, WUH (kenties sukua Snoop Doggille?!?!)


Mr. Universun aka Ruudolf (huomatkaa muotivaatteet! Farkkua, niittejä, eläinkuosia..)




Keikan lopuks Karri Koira päätti tarjota porukalle skumpat ja kerran nyt ilmaseks sai niin tottahan me otettiin :D


Tivoliiiiiiii












Tässä vielä pätkä Ruudolfin keikalta.. lopussa meni aika herkäks :D


Semmosta. Huomenna onkin meille uus jännä juttu luvassa (ja nyt en puhu aamuisesta ruotsin kurssista)! Mutta siitä kuulette EHKÄ myöhemmin. Katsotaan ensin, mitä tapahtuu..

Hyvää yötä <3

- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti