perjantai 17. syyskuuta 2010

Annen & Ellun bileissä

Meitä ei tarvinnu kahta kertaa käskeä näihin bileisiin. Innolla odotettiin, mitä tuleman pitää.. ja pitihän se! Oltiin ensimmäisten joukossa paikalla, et meille riittäis tarjoiluja. Vaan Annella ja Ellulla oli tainnu olla liian monta baarireissua taustalla ja rahat loppu. Ai mitennii? No sitennii, että tarjoiluista olisi pitänyt maksaa. Jätettiin välistä.


No mutta siinäkös ne päätähdet istuu itse yleisössä? Ei, kyllä ne oli vaan jotain faneja.







Esitys oli TV-sarjan lailla hyvin opettavainen. Anne & Ellu olivat saaneet potkut Ruoholahden koulusta ja perustaneet oman konsulttiyrityksen. Opittiin heiltä tärkeä laini (jota meille johtajaksi opiskeleville ei koulussa ole opetettu): SHUT UP ALAINEN!

Opittiin myös, miten ilmasen viinan bileissä kannattaa toimia :) Elikkäs ohjeet lyhykäisyydessään: LASI TÄYTTÖ HUJU JÄTTÖ. Eli käytännössä haetaan juoma, naukataan pieni hörppy, jätetään lasi pöytään ja haetaan seuraava. Siinä vaiheessa kun bileistä loppuu juomat, on omassa pöydässä runsaasti melkein täysiä laseja. Täytyy kyllä myöntää, että Anne & Ellu ei oo mitään tyhmiä naisia!

Ehkä parhain saamamme oppi liittyi poliiseihin!! Näin siis hommataan poliisipoikaystävä: ajetaan valtavaa ylinopeutta liikennekameraan (mielellään vähintään kolme kertaa, ihan vaan varalta). Äärettömän tärkeää on muistaa poseerata kameralle, että näyttää kuvassa hyvältä. Pian on luvassa kutsu poliisilaitokselle ja loppuhan onkin selvää :)

Otettiin neuvoista vaari (no ei me kyllä mitään vaaria otettu, mut vhat evöö) ja pistettiin tuumasta toimeksi. Lahden keskustasta ei vaan löytynyt liikennekameraa. Fiksuina tyttöinä keksittiin varasuunnitelma ja lähdettiin seuraamaan poliisiautoa. Siellähän se kuskin paikalla sitten istui erittäin pontentiaalinen poikaystäväehdokas, joka vielä VILKUTTELI MEILLE. Selvää sutinaa! Koitettiin ottaa siitä kuva, mutta sade ja kameran salama eivät olleet armollisia.


Nooh, ei muuta kuin seuraava oppia kokeilemaan eli ilmasen viinan bileisiin! Lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö, lasi täyttö huju jättö...


Oli muuten melkosia peuroja liikenteessä. Annen ja Ellun bileissä käyneet varmasti ymmärtävät peuratermin. Muut voivat jäädä vain arvailemaan :)

Tässä vielä kuvia edelliseltä viikonlopulta, joka sisälsi urheilua, Brädin & Asteen yhteiskeikan ja rentoilua Makuunin antimien parissa.















Kiitos ja hei!

- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti