torstai 16. syyskuuta 2010

BIH tutustuu kulttuurinähtävyyksiin ja vähän hulluttelee...


Päätettiin lähteä ulkoiluttamaan meidän Nykin tuliaisia (<3) ja samalla vähän tutustumaan kauniiseen kaupunkiimme ja sen upeisiin kulttuurikohteisiin. Mentiin ensimmäisenä Sibeliuksen Jannelle, joka asuu meidän naapurissa. Mentiin tietysti autolla, koska meidän Juicyt ei saa kastua! Juicy & Juicy istu etupenkillä, of course!




No hieno talohan sillä Jannella oli! Ei ihmekkään et sillä on jatkuvasti bileet (tiedetään se siitä, että sen vieraat valtaa aina kaikki parkkipaikat).






Ja sit yhtäkkiä huomattiin... Meidän hyvät ystävät Anne ja Ellu on tulossa esiintymään seuraaviin kekkereihin! Sinne on ihan pakko päästä! BIH vois sit mennä niiden kaa vaik yhille (mut sit vaan yhille!) :)




Jannen tönö oli siinä vaiheessa jo niin nähty, että päätettiin jatkaa matkaa ja katella huikeita maisemia parkkitalon katolta. On tää kyllä kaunis kaupunki! :D




Tuolta parkkitalosta on ehkä maailman vaikein löytää ulos! Jouduttii matkustaa hissillä ja nousta portaita ja siinä vaiheessa ku päästiin ulos, oltiin jo ihan kuoleman kielissä.






Siinä sitten mietittiin, että mitäköhän tehtäis, että vähän piristyttäis... No, päätettiin mennä Tiimariin, siellä on aina kivaa! Ja pitihän mulle löytää uus kouluvihkokin... Löydettiin Tiimarin peränurkasta pari sinistä perusvihkoa (ennen vanhaan oli toisin!!). Kuka tollasia haluais, ku koulunkäynti on muutenkin... noh... jokseenkin tylsää.



Tarkemman tutkimisen jälkeen alko löytyä mun näköstä vihkoa!




Viimein löysin ihanat Pet Shop -vihkot, joista yksi lähti mun venäjän vihkoksi!Haa!Mission accomplished!



Tiimarissa oli kaikkea muutakin jännää! Tää ois niin hyvä Bad Hair Day:n varalle...








Salillekkaan ei enää tarvi vaivautua, YES!




Tiimarin myyjät hermostu meihin ja ajo meidät pois Bum Pincherillä :D





Ei muuta ku kassan kautta kohti uusia seikkailuja! ps. saatiin Jannelta kutsut niihin bileisiin, mihin tulee Anne ja Ellu, JEEEEEEE :)

Suukkomoi <3

-Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti