tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kesäreissut - Ilosaari



Huippuu, siistii, parasta, ihanaa! Kaikkee sitä toi reissu oli :) Pienellä kauhulla odotin, et mitä seuraa kun naiset, neidit, diivat lähtee muka telttaileen ilman mitään mukavuuksia. Meil ei ollu edes autoa messissä, joten olin varma, että mikäli perille selvitään niin ainakin meidän lainateltta pistetään p*skaks ja lainarinkka pöllitään.


Vaikka pakattiin mukamas vähä tavaraa mukaan niin rinkat & muut kassit paino paljon enemmän, ku meidän synnit. Kaupunkiin saadusta autokyydistä huolimatta hikoiltiin ku raiskaajat ja nautittiin tiedosta, et seuraavan kerran suihkuun pääsee kahden yön päästä.

Rinkkoja raahatessa ois saattanu jo alkaa ahistaan, mut päätettiin ottaa diiva-asenne käyttöön ja nauttia kaikesta. Naurettiin jopa siinä kohtaa, kun ostoskassista halkee pohja ja meidän siiderit valuu alamäkeen (joka on just tuskailtu rinkkojen kans ylös) ja autotielle.

Yllättäen juna oli myyty loppuun. Vaan eipä paljoo haitannu!
DIIVA-ASENNE
Uudet festarituolit saatiin käyttöön jo junassa. Siinä muut ihmiset kateellisena katselee vieressä, kun meikätytöt levittää selkänojalliset tuolit junan eteiseen ja alkaa syömään eväitä :D


Luonnollisesti juna, jossa lämpötila hipoi jotain 40 astetta, oli melkeen tunnin myöhässä. Vaan perille päästiin ja voi sitä fiilistä! Tässä meidän löytämä & käyttämä pukukoppi/WC (ratapihalla :D).


Hetken aikaa katseltiin meidän tavaroiden määrää ja tajuttiin, että eihän me millään saada noita kannettua sinne festarialueelle. Ilosaaresta järjestettiin kyllä bussikyytejä, mutta ajatuskin ahtaasta bussista ton tavaramäärän kans tuntu kamalalta.

DIIVA-ASENNE
Ja soittoa pojille, jos ne vois autolla hoitaa meidät festarialueelle. Näin toimittiin.


Kyyti varmistettu ja siideri auki.


Kovin oltiin väsyneitä hikisestä junamatkasta.. niinpä

DIIVA-ASENNE
Pyydettiin kauniisti, jos pojat pystyttäis meidän teltan. Mehän ei millään ois osattu, köhöm. Ja muutenki pojat oli matkustanu vaan 8h autossa jossa ei ollu ilmastointia. Tuskin niil oli edes kuuma. Me sitten napattiin taas festarituolit esiin, istuskeltiin, nautittiin kylmää juotavaa ja annettiin ohjeita teltan kasaamiseen.



Taustalla meidän viikonloppuasunnon terassi.


Futisjutut alko jossain kohtaa riittää..

DIIVA-ASENNE
Ja teipattiin poikien suut.

Meidän telttaseurueelle alkoi käydä diiva-asenteen syvin olemus selville ja ne rupes jo rukoileen etteivät ois koskaan lähteneetkään Ilosaareen.





Selviteltiin, että kuka on teltta-alueen johtaja. En kyllä ymmärrä miks, koska mä olin ilmoittanu itseni johtajaks jo heti kättelyssä.



Tähän kiipeilyäijjjjään törmätään aina festareilla ja joka kerta sen naama ärsyttää yhtä paljo. Mut tähän ei liity mitenkään se, että kerran mä en päässy noita tikkaita ylös.





Kahden päivän hikoilun jälkeen päätettiin peseytyä ja laittautua. Mul oli suoristusrauta mukana, mutta teltassa ei ollukkaan pistorasiaa :(

Vaan eipä hätää..

DIIVA-ASENNE
Ja uimahalliin :D Oltiin kuulemma jo vähän liian freesejä ja laittautuneita telttailijoiks. Sitä freeseyden iloa ei onneks kestäny kovin kauaa.


Provinssissa kadotettujen vesipyssyjen tilalle ostettiin uudet. Järjestysmies käski mun tyhjätä vesipyssyn portilla..

DIIVA-ASENNE
Ja ammuin järkkäriä pyssyllä suoraan naamaan. "Siitäs sait" kuului huuto perään :D


Rentolavalla meininki oli ihan mieletön! Räppi & reggae soi taustalla ja ihmiset tanssi nurtsilla ja tuol vedessä.




Pojatkin löysi pukukopin.





Ei me mitenkään kovin fiiliksissä oltu..





Sanat ei riitä kuvaileen noita tunnelmia, kun ihmiset on hyvällä tuulella, aurinko paistaa, musiikki on hyvää ja kaikki maalliset murheet on unohtunu.


Vastaan tuli jotain Kemmurun tyyppejä, jotka halus meidän kuuntelevan niiden biisejä. Mua huvitti kuunnella jotain muuta..

DIIVA-ASENNE
Otin poikien poppikoneet ja valitsin mulle mieluisat musat, joita sitten jorattiin tossa.


Kaikki hauska loppuu aikanaan ja niin myös Ilosaari. Mulla ja Nitalla hauskaa kesti kyl loppuun asti, toisin ku meidän telttaseurueella. Viimesenä yönä sato ihan kunnolla ja arvatkaapa oliko meidän teltta ainut, josta ei tullut vesi läpi :D Pojat hytisi kylmissään ja niiden teltat kellu vedestä. Makuupussit ja kaikki vaatteet märkänä. Minä ja Nita sen sijaan nukuttiin mukavasti ja kuivasti raikkaassa sadesäässä. Hassu sattuma, et telttaseurueen diiva-asenteiset oli ainoat kuivana selvinneet :D Vähän tympäs kuunnella muiden valittamista, kun ei löydy yhtäkään kuivaa vaatetta. Mehän ei tietenkään millään lailla leijuttu sillä kuivalla teltalla..

Se menomatka oli pikkusen liian hikinen ja millään ei huvittanu ottaa samaa uusiksi.

DIIVA-ASENNE
Siinähän kävi sitten niin, että me Nitan kans ajettiin kumpikin autoilla kotiin. Minä Lahteen ja Nita Seinikselle.

Nitan menopeli.


Mun menopeli ja kyytiläiset.


Reissu meni siis täysin putkeen. Mitään ei kadonnut, eikä sattunut. Hauskaa riitti kokoajan ja kaikki asiat järjesty kuin itsestään. Ilosaari ja diiva-asenne toimi! ;)

Ja reissut senku jatkuu! Viikonloppuna lähdetään Kertsun kans räjäyttään Seinäjoki ilmoihin :)

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti