sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

KESÄ KESÄ KESÄ

Samalla kaavalla on menty viikko alusta loppuun. Ulkona olemista ja aurinkoa :)

Aika vähän on tullu kaupungilla hengattua, kun kaikki aika menee rannalla. Mentiin kummiski etsiin Juholle farkkuja alesta. Eihän se putkeen menny, ku ostettiinki mulle kesämekko. Vaan kyllähän lomalaisella kesämekko pitää olla!


Juho oli myös järkänny mulle yllärin ja pyöräyttäny kanasalaatit. Tais se itsekki sitä salaattia maistaa. Hyvää oli, kiitos vaan! Että vinkkinä vaan kaikille, mä tykkään tämmösistä ylläreistä ;)



Mä vähän tärähtäneenä..


Sallalla oli kerranki vapaata ja nähtiin Hietsussa. Kyllä olikin ollut ikävä tota tyttöä!



Auringossa makaaminen alko käydä tylsäksi, joten alettiin zumbaamaan. Ja tää ei oo edes läppä! Siellä meille veti zumbaa MIES, joka kuulemma oli zumban kehitäneen henkilön paras kaveri. Selvä! Kyllä se setä sit osaski ketkuttaa paremmin ku ykskään naisista. Epistä.



Tänään sit mentiin viel iltasella grillaileen Annen ja Teemun kans. Arvatkaapa kuka joutu rakentaan ja sytyttään "grillin". Minä tietysti. Kunnon erä-irma :D






Aamulla lähdetään neitojen kanssa roadtripille. Ollaan etukäteen varattu mökit Yyteristä ja Kalajoelta. Saa nähdä, mitä siitä reissusta seuraa! Ainaki meteliä maanteillä, koska ollaan BIGillä liikenteessä. BIGin tavanneet saattaa tietää, että siinä autossa on melkoset poppikoneet :)


- Sanna

2 kommenttia:

  1. Jumankauta, KALAJOELLE?! Niin lähelle ku vaivaudutte niin alkakaapa tulla täälläki käymään hei!!

    VastaaPoista
  2. Hahahaa. Voi ihanaa Juhoa :D Se on varmaan ihan raukka, kun en suostu korjaa sen farkkuja (KYMMENETTÄ kertaa)

    VastaaPoista