perjantai 8. lokakuuta 2010

Diivat Hellsingissä

Maisemanvaihdos tekee aina hyvää. Niinpä päätimme kerrankin diivailla oikein olan takaa ja lähteä sitisentteriin, Helsinkiin, katsomaan keskiviikon meininkiä.

Ilman hyviä eväitä on turha lähteä matkaan, joten ensimmäinen pysäkki oli oikeutetusti Rillo.


..Toimiviksi havaituilla eväillä oli hyvä jatkaa..


..Ja mikäs sen ihanampaa kuin jakaa eväänsä toisten diivojen kanssa..!



..Eikä aikaakaan, kun uusia eväitä jo tarvittiin vanhojen tilalle.

Onneksi olimme kaukaa viisaita ja muistimme ottaa omat eväät matkalle mukaan! Nimittäin seuraava pysäkki oli VR, joka tarjosi meille viiden tähden kyydin omassa vaunussa ja hyvissä tunnelmissa.


..Kuinka iloiseksi sitä voikaan tulla jännittävästä junamatkasta, diivakavereista ja oman maun mukaan valmistetuista eväistä!

.. Ässät olivat muistaneet myös panostaa nestetasapainosta huolehtimiseen varustautumalla perinteisellä hookaksoolla, eli vedellä.


..Diivamaiseen tyyliin tietysti myös rasvanpolttojuoma oli pakattu matkaan mukaan.


Koska matka Helsinkiin kuitenkin kesti oman aikansa, viihdykkeet tulivat tarpeeseen.

Omassa vaunussa matkustamisessa on se hyvä puoli, että (omaa) hyvää musiikkia soitetaan tarpeeksi kovaa, (omaa) tilaa riittää ja (omaa) kivaa tekemistäkin voi keksiä.

Me tietenkin käytimme ajan hyödyksi ja opettelimme diivamaisia poseerauksia, jotta sulautuisimme paremmin pääkaupunkilaisten joukkoon.
Seuraavassa kooste myös muille tuleville diivoille näistä poseerauksista:

Poseeraus #1: Huulet töröllä


Poseeraus #2: Kieli aistillisesti esillä


Poseeraus #3: Tyttörakkautta


Poseeraus #4: Viileä pintaliito


Poseeraus #5: Pyrstö edellä


Poseeraus #6: Tanssilattialla on tunnelmaa


Ja lopulta vielä poseeraus #7: Kuuma minkki


Perillä Helsingissä ensimmäinen pysäkki oli paikallinen baaripubi, jossa meininki sopi hyvin meidänlaisillemme diivoille. Drinkit olivat (melkein) ilmaisia, baarimikko oli hyvännäköinen ja soittolistalle saatiin heti meidän biisit soimaan! Tätä käytäntöä voimme suositella lämpimästi myös kotipuolen baareille!


Lisäksi baaripubin sisustus vastasi diivoille sopivaa tyyliä. Pöydän viereen oli asetettu kiva peili, josta itsensä lisäksi pystyi tarkkailemaan myös muita.


Illan varsinainen päätepysäkki oli kuitenkin Helsingin Apollo, jossa Lahden oma ylpeys Cheek vietti JHT2 -levyn julkkareita. Mistä lie mies tiennyt, että diivat olivat saapuneet kaupunkiin! Hyvät bailut meille oli kuitenkin järjestetty ja kotiin päästiin turvallisesti siististi coolin eebeen kyydissä.

Siinäpä sitä olikin taas viihdettä.

Ensi kertaan!

Rakkain diivaterveisin,

-SuperdiivaSalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti