maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kynnet & Messilä

Taas on menty ja tehty! Torstaina Eve tuli väkertään mulle ihanat kynnet, kiitos niistä! Koitin samalla vähän kuvailla sitä operaatiota. Kaikkihan alkaa tarvittavista välineistä.


Välineisiin kuuluu tietysti myös tekijän eväät!


Ensiks Eve teki mulle minimanikyyrin (vai mikä se nyt olikaan). Tolla metallisella välineellä työnnettiin kynsinauhoja alaspäin, viilattiin, hiottiin ja kaivettiin "kakkaa" pois kynsien sivuilta. Sit valittiin oikeen kokoset kynnet. Mulla on kuulemma toooosi pienet kynnet :D



Tältä ne sit näytti, mut pikkasen oli kyl liikaa pituutta!


Nooh, onneksi sit viilattiin vähä parempaan pituuteen. Mä en ihan jokaista viilaus, höyläys, hionta, silotus, liimaus, lakkaus ym. vaihetta kuvannu. Et ei kannata luulla, et tää oli joku vartin homma. Tarkkaan en kelloa seurannu, mut oisko meil joku n. 2 tuntii menny koko operaatioon.


Ja sit valmiit kynnet.


Perjantaiks meil oli mökki vuokrattu messilästä synttärikemuja varten. Siis Barbie-synttäreitä. Piti sit kynsistäki lakata teemaan sopivat.


Ja ei voi kyllä muuta sanoa, ku olipahan mökkireissu! Erittäin onnistunu, eikä ainakaan toistaseks oo tullu mitään ylimääräsiä laskuja perässä *kop kop* (puuta). Jostain kumman syystä mulla jäi kuvaaminen aika vähälle siel mökillä. Videokameralle tallentu kuitenki yhteensä 40 minuuttia taattua viihdettä :D Että sieltä katsotaan sit kaikki, mitä on unohdettu.. VOOI EEI! Tässä nyt kummiski vähän kuvasaalista illalta. Huomatkaa meidän upea I-T-S-E T-E-H-T-Y K-A-K-K-U!! Uskomaton taidonnäyte multa ja Annulta!














Ens viikonloppuna suuntaanki sit kohti Oulua koristyttömiittiin. Tavataan siis vanhalla porukalla, mikä todellakin on harvinaista herkkua nykyään! Asutaan niin ympäri Suomee ja kaikilla on omat menonsa. Loppuun yks vanha kuva fiilistelyksi tulevasta viikonlopusta. Ollaan ehkä 16-vuotiaita tossa?



- Sanna

1 kommentti: