torstai 18. helmikuuta 2010

Tulehan beibe, otetaan erä!

Onpahan ollu taas levoton päivä! Aamu lähti ihan asiallisesti liikkeelle, kun oltiin kiltisti koulussa aina ruokailuun asti. Siitä perinteiseen tyyliin suunnistettiin sitte keskustaan kahvitteleen. Musta tuntuu, että auringonpaisteesta tulee jotain extraenergiaa.. ja siltä se saattaa näyttääkki :D









Meil ei ollu kauheesti aikaa käydä siel kahvilla, MUTTA minähän kerkesin siinä sitte ostaa sivussa kahdet kengätki. Tytöt ei ehtiny edes huomata, ku olin jo kassalla maksamassa. Arvioitu ostoaika oli n. 2 minuuttia. Että arvatkaapa, mitä sitten loppukuu syödään..






Pakko silti vähän puollustautua, koska ugg-tyyliset kengät oli alessa 25€ ja pinkit korkkarit reilu 14€ (75% alella). Ja sattuuhan sitä.. varsinki mulle! Harmaille kengille tuliki jo käyttöä, ku mentiin tonne jäälle vähä pitään nuotiota. Vähä on kyllä oikea sana tähän kohtaan. Me ei ehditty olla paikalla, ku ehkä 5 minuuttia ja sit poliisit pamahtaaki paikalle. Onneksi olivat hyvällä tuulella ja käskivät vaan sammuttaa nuotion. Selvä. Että se siitä meidän "pilkkireissusta", mutta saatiin sentään kuva otettua :)




Toiset kengät saattaa myös pian päästä ulkoileen, kun viikonloppuna on työpaikan henkilöstöillallinen. Toivottavasti vaan tervehtyis siihen mennessä.

Meillä on sellanen suunnitelma tähän blogiin, et aletaan kuvaan myös muita ihmisiä. Tuttuja ja tuntemattomia hauskasti pukeutuneita heppuja ikään ja sukupuoleen katsomatta. Luvassa siis jonkinmoinen Lahti Street Style -osio !!


Halauksin Sanna



ps. tässä loppukevennys




2 kommenttia: